Пари на заем с лоша кредитна история ~ На заем

1
Добави коментар
HaloFore
HaloFore

За да изтеглите заем най-важния фактор, който влияе върху одобрението на кредита е кредитната история. Кредитната история е показател, който е пряко свързан с Вашата кредитоспособност. А кредитоспособността от своя страна показва на кредитодателя какъв риск поема с отпускането на заема.

Ако имате въпроси задайте ги ТУК
 
Защо е важна кредитната история? Колкото е по-добра кредитната Ви история, толкова повече се увеличава шанса да получите желания заем, при това с префернциална лихва. Това е така, защото кредитодателя ще поеме по-малко риск ако Вие сте изряден платец.

Как да повишим доверието на кредитора към нас? Първата стъпка е изграждането на положителна кредитна история. Най-лесния начин е да изтеглите кредит, който да погасявате редовно. Ако не отговаряте на условията за кредит, вземете стоки на изплащане. При тях важи същото условие – да изплащате стоката в срок.

Лоша кредитна история – проблем за всеки кредит! Лошата кредитна история е основния фактор, който съпътства повечето хора изпаднали в затруднение. Но има начин да оправите тази ситуация. Като начало трябва да въведете в срок всичките си (забавени) плащани. В България, до 15-то число на месеца, следващ отчетния се подава информация за кредитната Ви задлъжнялост в ЦКР (Централен Кредит Регистър). 

Кандидатсвай Онлайн: