Въоръжен грабеж в София

1
Добави коментар
bombai
bombai

/Поглед.инфо/ Трима въоръжени и маскирани лица задигнаха 60 бона от автомобил на спедиторска компания. Инцидентът е станал днес малко след 14 часа днес на ул. „Планинско цвете”.

Първоначалната информация в столичната полиция е била за пътен инцидент срещу дева автомобила, тъй като нападателите са блокирали пътя на кола на спедиторска фирма със своята кола и двете коли са се ударили. След това обаче мъжете са излезли и са нападнали служителите на спедиторската фирма, като са пискали парите, които носят в себе си.

Малко по-късно мъжете са тръгнали да се оттеглят с една торба, в която се предполага, че има неизвестно до момента количество пари. Единият от нападателите обаче се е върнал, нанесъл е побой на единия от двамата служители на спедиторската фирма, след което е отнесъл втора торба – отново с пари. Към момента от полицията не дават официална информация каква е сумата, която е отнета. По неофициална информация обаче става дума за около 50 000 лева. Нападателите се издирват от полицията.

Източник: Кросс

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели