Нежен коралов нюанс за актуална и свежа пролетна визия » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модните предложения за пролетта от наша страна продължават с пълна сила и днес е време на един много красив и свеж нюанс – коралът. Харесваме го, защото е ярък и отличителен и определено силно привлича вниманието на околните.

След тъмните тонове от зимата, имате пълното право да се развихрите максимално с прекрасния коралов нюанс. Особено много ни харесва върху връхните дрехи – жилетки, сака, якета, защото по този начин служи като перфектен акцент на визията. Важно е обаче да знаете, че коралът е един от онези капризни цветове, които рядко се съчетават успешно с други. Препоръчваме ви да заложите на минималистична и изчистена визия, решена в един нюанс. За предпочитане е това да бъде бяло, черно или пастелни тонове.  По този начин коралът ще изпъкне, без обаче излишно да натоварва тоалета ви. Това което задължително трябва да избягвате е съчетанието му с други ярки цветове.

Ако пък актуалната модна тенденция ви се струва прекалено дръзка за собствения ви стил на обличане, винаги може да бъдете в крак с модата като заложите на обувки или аксесоари в корал. По този начин ще придадете перфектен завършващ акцент на визията си и опредлено няма да останете незабелязани.

Днес подбрахме за вас своите любими шопинг предложения, които селектирахме от онлайн магазините www.boohoo.com и www.newlook.com. Търсихме разнообразие! Именно за това сред артикулите по-долу ще срещнете сака, рокли, панталони, обувки, топове, блузки. Защото модата е безкрайна и позволява невероятна свобода, за която много често забравяме. За това бъдете смели и експериментирайте!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева