ФИНАЛ НА НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС „РЕЦЕПТИТЕ НА БАБА 2015” | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

ФИНАЛ НА НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС „РЕЦЕПТИТЕ НА БАБА 2015”

Националният конкурс за детски рисунки и литературни творби „Рецептите на баба- 2015г”, организиран от Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите -7 (А.Р.И.З.-7), в партньорство с Национален дворец на децата и с подкрепата на Министерство на образованието и науката, е към своя край.

Дългоочакваният момент за обявяване на наградените участници настъпи. Тази година в трите възрастови групи участваха над хиляда деца от 28 области на страната, като 18 от тях имат свои наградени представители. Благодарим на децата и техните родители, школите по изкуствата, читалищата, културните центрове и училищата за активността. Екипът на А.Р.И.З-7 благодари на членовете на журито за прецизната работа. Изказваме благодарност и на нашите партньори – Национален дворец на децата и Министерство на образованието и науката, както и на нашите спонсори и медийни партньори. Всички заедно успяхме да проведем една успешна кампания и с радост очакваме най-тържествения момент – церемонията по награждаване на победителите, която ще се състои на 17 април от 11ч в Национален дворец на децата. Всички участници в конкурса за рисунки и в литературния конкурс ще получат грамоти, които ще бъдат изпратени по пощата, на тези, които не успеят да присъстват на нашия празник. Отличените творби вече могат да се видят на фен-страницата ни във фейсбук https://www.facebook.com/profile.php?id=1443681015865511&ref=ts&fref=ts
На наградените – честито! Очакваме още по-голяма активност през следващата година, защото детското творчество е незаменим индикатор за бъдещото развитие на народните ни традиции. Скъпи деца, не забравяйте, че „Всеки българин е пазител на традициите!”
Съобщи: Пеньо Иванов
Публикува: Виктория Милчева