Благодарствено писмо „Рецептите на баба – 2015” | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

Скъпи малки приятели, уважаеми родители, учители, ръководители на арт-ателиета, литературни клубове, школи по изкуствата и центрове за работа с деца,
Ето че всички заедно успяхме отново да проведем успешно националния конкурс „Рецептите на баба” и дадохме път на малките автори за бъдеща творческа реализация. С всяка изминала година постиженията на участниците в конкурса стават все по-впечатляващи, а задачата на журито, да отличи определен брой произведения – все по-трудна и отговорна.

Искам да изкажа от свое име и от името на Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите -7 (А.Р.И.З.-7) голяма благодарност за активността, на всички, които се включиха в конкурса. Благодарение на вас, скъпи приятели, конкурсът „Рецептите на баба” убедително затвърждава националния си статут, като постига пълно покритие на всички административни области. Вашата активност е мерило и за качеството на нашата работа по организиране и провеждане на конкурса – благодаря за високата оценка! Уверени сме, че тази тенденция ще се запази и в бъдеще. И тази година всички участници ще получат грамоти, а отличените рисунки ще съставят пътуваща изложба, която ще придружава националния кулинарен фестивал „Пъстра трапеза на гости на моя град” в различни населени места. Поради голямата конкуренция и равностойна надпревара за първото място, тази година фестивалът ще има не един, а два плаката – на шестгодишните Вяра от Габрово и Светла от Бургас. Те доказаха, че и най-малките с положения труд и с таланта си са достойни за високи отличия.
Благодаря на Министерство на образованието и науката и на Национален дворец на децата за подкрепата. Благодаря на уважаемото жури за прецизната работа. Благодаря и на нашите спонсори и медийни партньори, които спомогнаха за успешното провеждане на тазгодишната кампания.
Каня всички на нашия празник – официалната церемония за награждаване на победителите, която ще се състои на 17 април от 11ч в Национален дворец на децата.
На наградените – честито! Желая на всички много творчески успехи, много вдъхновение и много любов към всичко българско. Нека всички заедно пазим и разпространяваме вековните традиции на народа ни. До нови срещи!
Пеньо Иванов
Председател на А.Р.И.З.-7

Съобщи: Пеньо Иванов
Публикува: Виктория Милчева