Момчета, бихте ли носили този аутфит? » нeMODNO

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Специално за Opening Ceremony, Йоко Оно създаде мъжка колекция с доста ексцентричен привкус, наречена “Fashions for Men: 1969-2012” („Мода за мъже: 1969-2012”). Линията е вдъхновена от покойния съпруг на Оно – великият Джон Ленън.

Колекцията е базирана върху серия от скици, които Йоко подарява на музиканта за сватбата им през 1959 година. Оно сподели пред медиите, че възхитителната визия на съпруга й, е нейния мотив за създаване на дрехите.

„Щеше да е жалко, ако не мога да направя дрехи, които да подчертават сексапилното му тяло. Затова направих цялата тази серия и му я дадох като сватбен подарък„.

Моделите са доста закачливи и еротични, но според нас са изключително нефункционални и се съмняваме някой мъж да е склонен към такава визия, освен ако не е истински провокатор или артист.

Впечатление правят панталоните с акцент към интимните зони, подчертани от щампа на ръка, разположена на чатала. Виждаме още потници с принт на зърната, панталони с прозрачен елемент на задните части, препаска с лампички, тюлени блузи с изрязани елементи и други екстравагантни модели.

Ние не искаме да омаловажим любовта на Йоко към гениалния Джон Ленън, но сме доста скептични към подобна визия! Какво мислите вие за колекцията?

Редактор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6747513]