Лимузина под наем – Яхти под наем | Лимузини под наем | Рафтинг

2
Добави коментар
stefanovoto
stefanovoto

Подходяща за ергенски и момински партита, сватби и абитуриентски балове, рожденни дни и посрещане на бизнес гости

Лимузина под наем в София за 13 човека Брой пасажери: 13

Потопете се в лукс за вашето ергинско или моминско парти, за сватба, рожден ден или всякакъв повод с една от най-луксозните лимузини в България. 

При тържествени случаи 

сватби – трансфер до ритуални зали, ресторанти; годежи – трансфер до ресторанти, клубове; кръщанета – трансфер до църкви; посрещане на майки с току що родени бебета от родилни заведения; абитуриентски балове – трансфер до училища, ресторанти; рожденни и именни дни – трансфер до ресторанти, клубове, нощни заведения; партита (ергенски, момински, фирмени) – трансфер до избрани места за празнуване; семейни празници (годишнини) – трансфер до любим ресторант или друго предпочитано място за отбелязване на годишнината. При тези случаи лимузините могат да се ползват както за превозване на празнуващите (младоженци, годеници, абитуриенти, рожденници и именници, съпрузи с малките им деца, които ще бъдат кръщавани, съпрузи, решили да празнуват годишнина от сватбата си, колеги, решили да отпразнуват забележителен момент от работата им в тяхната фирма), така и за техни близки, роднини, приятели.  Трансферите могат да се съчетаят с обиколка на интересни места в населеното място, където се провежда тържеството, или с кратко пътуване до близки негови околности за правене на снимки, видеоклипове. 

За гости на хотели 

превозване до избран ресторант, клуб, нощно заведение и връщане обратно в хотела; превозване до уговорено място за делова среща (офис, ресторант) и връщане обратно в хотела; организиране на обиколка на забележителни места в населеното място, в което се намира хотела, както и на пътуване до интересни близки околности с правене на снимки, видеоклипове; посрещане и изпращане на гостите от и до аерогарите в София, Варна, Бургас; организиране на пътувания по Черноморието. 

Тези услуги могат да се предложат за делови гости, за туристи, както и за певци и артисти по време на тяхните концерти и изяви в страната. 

За рекламни дейности 

Поради своята атрактивност лимузините са особено подходящи при организиране и провеждане на различни рекламни акции, при заснемане на рекламни клипове, фотосесии. 

ЦЕНА : 157 ЕВРО НА ЧАС 

За наем над един час се прави отстъпка ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:  минибар зареден с бутилка испанско вино и бутилка минерална вода

* Пробегът се изчислява от началната до крайната точка в рамките на град София. Дестинациите извън София, вкл. тези в София Окръг, подлежат на таксуване на празния курс на цена 1 лев/km. Официалните празници се таксуват по тарифа „четвъртък-неделя“. Резервации, по-късни от 24 часа преди часа на наемане подлежат на 50% надбавка.  * Датите между 16. и 31. май включително се таксуват на различни от стандартните цени, като минималният период за наемане на автомобил в този интервал е 3 часа.  * Условията за трансфер са валидни в рамките на град София. Дестинации извън града подлежат на таксуване на използваните допълнителни часове и километри пробег.  * Включеният минибар представлява бутилка испанско бяло вино и бутилка минерална вода 1.5 литра при поискване. По желание на клиента могат да бъдат заредени и допълнителни артикули срещу залащане и по предварителна заявка