Курс По Немски Език За Ниво А2 И Учебни Материали В Европейски Езиков Център → Услуги → София | Офертини София

1
Добави коментар
ofertini
ofertini

„Европейски езиков център“ провежда целогодишно обучение по немски,английски, френски и други европейски езици, съобразено с Европейските езикови стандарти. Центърът рапзолага с квалифицирани преподаватели с педагогически опит и новаторско мислене. 

Какво да очаквате от Европейски езиков център:

невероятна подготовка
грижа към курсистите
професионализъм и индивидуален подход

Курсовете по немски език са разработени специално за хора, които искат да научат езика или да подобрят своите умения. Нашите опитни преподаватели, модерни методи на обучение, съпътстващи консултации и съвети гарантират Вашия успех и напредък.

Schritte International е система за начинаещи курсисти, за работещи или учащи, които искат в кратък срок да се подготвят за работа или следване в немскоговоряща среда. Всеки урок започва със забавна история, която дава възможности за идентификация и съдържа културно-исторически факти.

Европейски езиков център подарява на своите курсисти 3 бр. CD-та към учебната тетрадка и учебника – за интензивни упражнения самостоятелно вкъщи и за по-добро произношение.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля, свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на [email protected]