Нови и страхотни предложения „Мама и бебе“ от Shopping Terapia! » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Любимата поредица на всички отново е тук! Страхотния онлайн магазин www.shopping-terapia.com обнови колекцията си от дрехи „Мама и Бебе” и добави много и страхотни пролетно-летни предложения за стилна и модерна визия в тон.

Този път моделите са страшно разнообразни! Освен тениски се появяват рокли и поли, с които вие и вашето малко съкровище ще се превърнете в център на вниманието, където и да отидете! Моделите са семпли, което ги прави лесни за съчетаване с всички останали съкровища от гардероба ви, но едновременно с това могат да се превърнат в перфектен акцент на визията. Сладурските надписи “This is what I am wearing today”, Manolo and Jimmy are girls best friends”, “Little things make big days” са забавни и весели и ще накарат всеки покрай вас да се усмихне.

От друга страна, нежните флорални мотиви и черно-белия графичен принт на част от дрехите привличат вниманието към вас със своята пролетна свежест и незабравим стил. Елегантните и по-официални предложения този път определено са приятна изненада, от която просто няма как да не се възползваме!

Днес подбрахме за вас своите най-любими модели от Shopping Terapia, с които сме сигурни, че вие и вашето най-ценно съкровище ще се превърнете в център на вниманието и ще изглеждате зашеметяващо! Може да разгледате всички артикули ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева