10-те най-стилни кралски особи

24
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от admin на 21.06.2013

Датската принцеса Мери се пребори с херцогинята на Кембридж Катрин за титлата „Най-стилна кралска особа“, пише в. „Daily Express“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено от сайта MyVouchercodes. Тоалетите, носени от съпругата на принц Уилям, се разграбват за часове, но когато става въпрос за елегантност и стил, сънародничките й явно смятат, че 31-годишната Катрин отстъпва на 10 години по-възрастна датска принцеса Мери. Красивата брюнетка от Дания оглави класацията с 68% от гласовете на участничките. Обичана не само във Великобритания, но и по цял свят от жени, ревностно подражаващи на стила й, херцогинята на Кембридж Катрин застана на второ място с 67%.

Виж още: 10 известни британски жени, надарени с естествена красота 10-те най-елегантни жени в света според списание People

Данните от проучването разкриват, че 62 на сто от британките са склонни да изпробват нови модни решения, вдъхновени от фотографиите на любимите им кралски особи. Участничките в анкетата продължават да смятат принцеса Даяна за най-стилната кралска особа в историята. Целта на авторите на проучването е била да установят кои фактори влияят върху модните избори и покупки на дамите. Вниманието на участничките е било насочено към известните жени и в частност към тези от кралски фамилиите по света.

Запитани дали следят и се вдъхновяват от модните тенденции, налагани от кралските особи, близо 70% от участничките са отговорили с „Да“. Скромните 11% са споделили, че само понякога черпят модно вдъхновение от дамите от кралски фамилии. Ето 10-те най-стилни кралски особи.

1. Датската принцеса Мери – 68%

2. Херцогинята на Кембридж Катрин – 67%

3. Кралицата на Йордания Рания – 61%

4. Принцесата на Астурия Летисия – 59%

5. Шведската принцеса Мадалена – 56%

6. Принцесата на Монако Чарлийн – 52%

7. Престолонаследничката на Швеция принцеса Виктория – 47%

8. Зара Филипс – 45%

9. Съпругата на холандския крал Максима – 38%

10. Принцесата на Норвегия Мете-Марит – 33%

Коментари

коментар(а)