Супер лято! – Езиковата лятна кампания на Езиков център WORDS | Езикови курсове и обучение в Бургас | WORDS.bg

1
Добави коментар
wordsbg
wordsbg

Летни курсове, само за 150 лв. на ниво!

Спечели обратно заплатената такса!

Вземи безплатен учебник! (само до 15.05.2015 г.)

Лятното настроение е вече тук, с четвъртото издание на НАЙ-ДОБРАТА езикова кампания от Езиков център WORDS! Записванията започват, цените се топят, а ПЕТИМА от Вас, ще имат страхотния шанс да УЧАТ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Точно така! Освен уникалната цена от 150 лв., за езиково обучение в Бургас, която ще Ви предложим за това издание на лятната ни езикова кампания, Ви приветстваме и с още една изненада – на лотариен принцип ще изберем петима курсисти, които ще получат обратно заплатената вече сума.

И за да е всичко още по-СУПЕР, Ви даваме и възможността да получите безплатен учебник! [Важи за всички записани курсисти, в периода 15.04 – 15.05.2015 г.]

„Супер Лято!“ е начинът, да не пренебрегвате лятото като подходящ сезон за научаване на още един чужд език, при това на цена, щадяща летните Ви спестявания!

„Супер Лято!“ е кампанията, която предостави качествени езикови курсове на стотици курсисти, през 2012-та и 2013-та година, и има амбицията да повтори успеха си отново, но този път с ТЕБ!

КАКВО Е “СУПЕР ЛЯТО!”?

“Супер лято” е езикова лятна кампания на Езиков център WORDS, чрез която можете да изучавате любимия си език на НАЙ-НИСКАТА цена в Бургас.

„Супер Лято!“ е начинът да не пренебрегвате лятото като подходящ сезон за научаване на още един чужд език, при това на цена, която щади летните Ви спестявания!

„Супер Лято!“ е кампанията, която се провежда за четвърта поредна година и отново затвърди успеха си, но този път – заедно с ТЕБ!

СУПЕР УСЛОВИЯТА НА “СУПЕР ЛЯТО!”:

Езиковите курсове в кампанията “Супер лято!”, са единствено ИНТЕНЗИВНИ и се провеждат в ГРУПОВА форма на обучение, за следните езици:

Английски език Немски език Италиански език Испански език Френски език Руски език Турски език * Цената за едно ниво, по всеки един от изброените езици, е 150 лв. Промоционалната такса на езиковия курс, важи за всички, записали се до 30.06.2015 г. Промоционалната такса на езиковия курс не може да бъдe разсрочвана и се заплаща при записване за курса. Промоционалната такса на езиковия курс не включва цената на учебника за избрания език. Промоционалната такса на езиковия курс не може да бъде комбинирана с други налични отстъпки, които Езиков център WORDS предлага. Промоционалната такса важи за езикови курсове, проведени в периода 01.06.2015 – 30.08.2015 г. Промоционалната такса важи за дневни, вечерни и съботно-неделни групи. Промоционалната такса важи за групи, състоящи се от минимум петима души. Промоционалната такса важи за всички нива за обща групова подготовка по езика /т.е. не включва подготовка по специализиран чужд език, или подготовка за сертификатни изпити/. В условия на вече заплатен и започнал курс, таксата не подлежи на възстановяване. Петимата печеливши участници в “Супер лято!”, ще бъдат изтеглени и обявени на случен принцип, чрез томбола, в период от една седмица, след края на езиковата кампания. В томболата имат право да участват единствено курсисти на Езиков център WORDS, записани в периода на кампания “Супер лято!” 2015. Имената на печелившите ще бъдат публикувани в официалната facebook страница и блог на Езиков център WORDS. * Срок за сформиране на групите и дати за започване на курсовете:

Конкретните дати и часове на започване на дадена група ще бъдат уточнени допълнително, в зависимост от броя на желаещи за конкретния период.

Всичко, което е необходимо да направиш, ако желаеш да посветиш това лято на нов, или позабравен от теб език, е да ни се обадиш и да ни кажеш какви са личните ти предпочитания за посещаване на курсовете по английски, немски, френски, испански, италиански, руски или турски език в Езиков център WORDS, Бургас.

Ако не си сигурен на какво ниво отговарят езиковите ти знания, ние ти предлагаме да направиш безплатен входящ тест, който да ни помогне да те насочим в най-подходящата група.

След като се запишеш за дадения интензивен курс, екипът на Езиков център WORDS, ще сформира съответните групи и ще се свърже с теб, за уточняване на всички подробности около курса.

Контактите ни се намират точно тук! Побързай и се запиши! Само при нас, лятото обещава да е наистина СУПЕР! 😉