Блогът на Апостол Апостолов :: ТЪПУНГЕРИ

1
Добави коментар

 

                                                                КУКУМИЦИН

                                 

  

Всеки нормален човек съзнава, че с политика се занимават САМО отявлени абдали, бунаци и баламурници. Най- лошото е това, че тези типове са непоправими; те са  направо невменяеми.

 

И все пак, няма ли някакъв лек за тази пуста тъпотия?!… Не е ли удачно да се жули редовно мужик корен, алое, отвара от черен бъз и ехинацея?… Не помагат ли  чудодейните семки от грейпфрут?… Научен колектив от БАН установи, че тези средства на народната медицина са безсилни пред простащината и простотията. Не дават добър резултат и лекарства като заебин и презкурин.

      
                                                         

                     

                                                          

Мнозина се кълнат, че за предоляване на вродения кретенизъм много им е помогнало лекарството кукумицин. Работата е там, че кукумицинът се произвеждаше единствено и само в бившия Съветски Съюз. С този препарат съветските другари лекуваха морално- битово разложени типове, които оспорваха завоеванията на реалния социализъм. В наши дни се произвежада само антикукумицин. Този медикамент обаче не върши работа; той не се справя успешно с тъпнята.

                                         
                                                             

Наскоро стана ясно, че след разпада на великата братска страна, производството на кукумицин е било прекратено окончателно. Уви! Затова в наши дни с пълна сила важи древната формула: „Родиш ли се ахмак, умираш си ахмак!“

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog