War Thunder ни връща на бреговете на Нормандия ~ MMORPG news

3
Добави коментар

Gaijin Entertainment, създатели на популярната игра-симулатор War Thunder, разработват карта, посветена на десанта в Нормандия. Операцията, наречена „Овърлорд“, протекла през лятото на 1944 г., е положила началото на откриването на втори фронт в Европа. Американски, британски и канадски войски атакували брега на окупираната от нацистите Франция. 

Действието на картата се развива на крайбрежието на пролива Ла Манш. Местността е доста разнообразна, пишат разработчиците в блога си. Боевете ще се развият по море, на сушата и във въздуха, което е съвсем характерно за тази уникална игра. 

Уникалността на картата е в географията на това място. От една страна имаме плаж, фортификационни съоръжения, а от друга страна имаме селска идилия с фермерски къщи, дървета и поляни. Между всичко това ще видим и разрушен от военните действия град. На една карта са обединени бойни действия на три съвършено различни местности със своите особености и геймплей. 

Атакуващите от страна на крайбрежието трябва да преодолеят бреговите укрепления. Летците, които поддържат наземните сили и десанта, ще трябва да се справят със загражденията от балони. 

Тези „стени“ от растителност ще придадат на играта неочакваност – на всяко място можете да попаднете на вражеска засада. Окопи, ровове, полета и т.н. – топографията на местността е построена така, че да предложи свобода за маневри на открити пространства, използвайки релефа. 
Това обаче не е всичко, което ни подготвят разработчиците. В предстоящото обновление, наречено „Оръжие на победата“ вие ще видите разнообразна нова техника. 

Любителите на японската авиация ще се зарадват на бомбардировача първи ранг Ki-21-1ko. 

Танкистите ще открият самоходната артилерийска установка на колесно-верижен ход, която бъде разположена на първи ранг в разклонението на САЩ – Diamond T(Autocar) M3 75 mm GMC.
М18 и М18 „Black Cat“

САУ М18 и М18 „Black Cat“ също ще бъдат част от новия ъпдейт.
Ar.234C-3

Много любители на немските бомбардировачи с нетърпение чакаха този Arado Ar.234C-3, който ще намерите на пети ранг. 
Т28 и Т95

Разработчиците на War Thunder ни представят още яките щурмови танкове от разклонението с американска техника – T95 и премиумния Т28. Въоръжени със 105-мм орудие Т5Е1 с боекомплект от 63 снаряда – тези танкове несъмнено ще бъдат страшно оръжие в ръцете на умелите играчи.