Академия – Индивидуална футболна подготовка – жик-так :: Кръчма – Акадeмия – Индивидуална футболна подготовка – ж…

1
Добави коментар

28.04 11:06 –
Кръчма – Акадeмия – Индивидуална футболна подготовка – жик-так

 
Представяме на спортната общественост едно много важно и ценно спортно съоръжение построено върху публична държавна собственост и експлоатирано от частници, а именно, новата КРЪЧМА, която изникна в двора на стадион „Раковски“ в София !?

 

Между основния терен на стадион „Раковски“ и помощните игрища на школата на ФК „ЛЕВСКИ“ София, се появи въпросната кръчма !? След като някакви тарикати присвоиха единствения терен за футбол с изкуствена настилка в спортния комплекс, срещу този терен, вече има място, където да се накъркате. Същите тарикати, които присвоиха футболния терен, си направиха и кръчма ? И всичко това в сърцето на спортния комплекс, върху имот публична държавна собственост ?!

 

Представяме си как на детско юношеската школа на „Байрен“ – Мюнхен, между терените за футбол има кръчма, където някакви типове да си къркат бирички, водчици и винце и младите футболисти да минават покрай тях на път за тренировка или мач ?  Следващата стъпка е да се направи и стриптийз бар ! Не че имаме нещо против кръчмите, стриптийз баровете или каквото и да е, но ВЪПРОСА Е, ТЯХНОТО МЯСТО В СЪРЦЕТО НА ЕДИН СПОРТЕН КОМПЛЕКС ЗА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЗВАНЕ ЛИ Е ???? И ОЩЕ ПОВЕЧЕ, КЪДЕТО СЕ НАМИРА ДЕТСКО-ЮНОШЕСКАТА ШКОЛА НА ФК „ЛЕВСКИ“ СОФИЯ !!!! И някой да печели пари, от продажбата на алкохол на терен отреден за спорт върху публична държавна собственост !?НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !? 
 

още за далаверите и безчинставата на стадион „Раковски“ може да прочетете на

www.academyifp-jik-tak.blogspot.com