Печеливши от играта на Deichmann и Edna.bg! – Edna.bg

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Снимка:
Deichmann

Преди две седмици с удоволствие ви представихме новите тенденции за пролят/лято 2015 в света на обувките.

Разкрихме ви, че на мода ще бъдат флоралните мотиви, романтичният джипси и бохо полъх на 70-те, класическото черно и бяло, както и дрехите в стил милитъри и сафари освежават модния подиум през новия сезон.

Актуалните обувки за сезона са равни, а токовете прави и по-масивни, но не и лишени от женствена елегантност.

Ако пък предпочитате ежедневния стил, тази година си заслужава да заложите на кецовете, лоуфърите, обувките с връзки, изрязаните боти с висок ток или пък на летните ботуши. Новите цветове също подчертават небрежния стил – до бялото и бежовите нюанси се нареждат меките пастелни тонове.

С още по-голямо удоволствие обявихме и новата ни игра с Deichmann, която дава шанс на четирима късметлии да спечелят ваучер за покупка в магазините на марката.

Всичко, което се изискваше от участниците е, в рамките на една седмица да следят сайта Edna.bg и всекидневните модни сетове, като изберат най-подходящата от три предложния обувка за конкретния сет дрехи.

Сега идва ред да обявим победителите 

С гордост споделяме, че в играта са участвали 1484 души! Сред всички тях безпристрастно и на случаен принцип бяха изтеглени следните печеливши:

*Валя Илиева

*Красимира Кънева

*Галина Спиридонова

*Юлия Събчева

Честито на печелившите и благодарности на всички участвали! Четирите късметлийки ще бъдат потърсени чрез посочените от тях координати, ваучерите ще им бъдат предоставени и с тях ще може всяка спечелила да избере наградата си в магазин на веригата в страната.

Следете Edna.bg и очаквайте бъдещите ни игри!