Берое – ЦСКА (01.05.2015)

1
Добави коментар
bgtipsters
bgtipsters

от admin in
April 29, 2015 с
Без Коментари в

А ГРУПА , БЪЛГАРИЯ , ПРОГНОЗИ

Двубой: Берое – ЦСКА

Дата: 01 Май, Сряда, 2015

Начален час: 18:00

Отвори си акаунт в Bet365 днес и вземи 100% Депозит Бонус до 100 лв.

В петък от 18:00 часа Берое приема ЦСКА в двубой от 28-ия кръг на “А” група. Срещата е ключова за двата отбора, които се борят за място в Лига Европа и евентуално поражение ще намали шансовете им драстично класиране сред първите три отбора.

Берое:

Домакините от Стара Загора са на пето място във временното класиране с актив от 44 точки, с две по-малко от предстоящия си съперник и на три от третия в подреждането Литекс.

В миналия кръг Берое записа първа победа в плейофите, след като победи шампиона Лудогорец у дома и запази добри шансове за медали в края на сезона. Заралии стартираха битката в плейофите с двубой срещу ЦСКА на „Българска армия“, който въпреки че завършиха с 9 души, спечелиха една точка, завършвайки при резултат 0-0. Седмици преди това пък тимът записа историческа първа победа над „армейците“ в София в мач от предпоследния кръг на редовния сезон.

Петър Хубчев, който получи наказание за несдържани изяви в последния шампионатен мач на тима, ще може да разчита на централния бранител Иво Иванов, завръщащ се след наказание от два мача. На негово място много стабилно се представи юношата на тима Георги Динков, но в двубоя с „червените“ се очаква специалистът да заложи на доказаната двойка в центъра на защитата – Иванов-Зафиров.

ЦСКА:

Промените в ЦСКА продължават с пълна сила и под „Аязмото“ се очаква да бъдат водени от новия си старши-треньор Любослав Пенев. Бившият национален селекционер прие да работи на поста до края на сезона и ще се опита да вдигне футболистите, които не са отбелязали гол през календарната 2015 година.

В миналия кръг ЦСКА загуби с 0:2 като гост на Литекс, което бе второ поредно поражение за тима, след като преди това отстъпи у дома на Локо (София) с 0:1. Сривът в играта на „армейците“ е тотален и те влизат в ролята на аутсайдер срещу Берое, но това може да се окаже в техен плюс.

Отвори си акаунт в Betfair днес и Играй с €10 и Вземи €30 в Безплатни Залози!

През миналата година ЦСКА спечели с 2:1 в Стара Загора, когато Берое отново бе пред възможността да ги задмине в класирането. Подобен сценарий не е изключен и сега, тъй като заралии са непостоянни в изявите си, за което говори и поражението им с 1:4 от Локомотив София в Стара Загора преди три кръга.

Обоснована Прогноза:

Най-сигурната прогноза за предстоящата среща изглежда под 2.5 гола, тъй като Берое е дисциплиниран отбор, който обича да изчаква съперника на контра-атаки, докато ЦСКА не е отбелязал гол в 8 поредни срещи.

Прогноза: Под 2.5 гола при коефициент в