Бориса Тютюнджиева обича да се разхожда чисто гола в градината си | Новини | Хай Клуб

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Бориса Тютюнджиева обича да се разхожда чисто гола в градината си

hiclub.bg | 29 Април 2015 г. | 3668 показвания | 0 коментара

Снимка: фейсбук

„С Андрей диво си беше, диво си и остана!”. Това каза в интервю за списание LOVE style за връзката си с тв продуцента Андрей Арнаудов Бориса Тютюндижева, която наскоро бе избрана за най-сексапилната българка.

„Най-големият подарък, който той ми е правил, е подкрепата, чувството за единство и любов. Нищо материално не би могло да се сравни с удоволствието да се чувстваш обичан и в безопасност.”

Що се отнася до слуховете, че харчи толкова много и заради нея тв водещият ще банкрутира, тя коментира така:

”Не знам как да коментирам „банкрутирането”. Няма да лъжа – харча, но и изкарвам. Те нали парите са затова реално. Няма да ги кътам до старини, за да ги харчи някой друг накрая. Не, мерси!”.

Бориса разкри и какви са отношенията й с Николета Лозанова, с която преди месеци се разцелува по време на интервю в предаването „Папараци”.

„Не сме приятелки – казва Тютюнджиева. – Аз не допускам всеки в личното си пространство, а за добро или лошо съм доста избирателна. Не поддържам контакт с Николета, но не изпитвам негативни чувства.”

Бориса отрича да е искала да заеме мястото на Лозанова в предаването и заявява:

”Всичко, което съм искала – го имам!”

За първи път Тютюнджиева разкрива и нещо доста пикантно от личното си битие – че обича да се разхожда чисто гола в градината си. Както се казва – да завидиш на съседите й.