Визитки

3
Добави коментар
S360
S360

Максимално достъпна и същевременно ефективна визитната картичка остава мощен инструмент, създаващ първото впечатление във бъдещите Ви бизнес партньори и клиенти. За вашите визитки предлагаме широка гама от ефектни хартии и картони отпечатани с перфектно качество – пълноцветни или черно-бели; едностранни или двустранни, като за по-дълъг живот и допълнителен ефект на визитката препоръчваме мат или гланц ламинат.

Независимо дали визитките Ви ще бъдат луксозни, релефни, с нестандартна форма или ще поръчате обикновени черно-бели визитки – важно е те да бъдат отпечатани с добро качество. Що се касае за дизайна  – вместо използването на готови шаблони за визитки и програми, които не са подходящи за предпечат Ви препоръчваме да се доверите на професионалисти! Независимо дали ще използвате услугите на рекламна агенция или графичен дизайнер на свободна практика – със сигурност парите, които ще инвестирате в изработването на рекламен продукт, който ще бъде изцяло съобразен с Вашите нужди и дейност ще Ви се върнат многократно.

Светът се променя постоянно, бизнес атмосферата е динамична и е повече от важно да покажете на партньорите си, че сте актуални и в крак с времето. Ако не харесвате старите си визитки – може би е време да ги отпечатате с нов дизайн. Започнете от промяна на цялостното оформление – цвета, шрифтовете, разположението на текстовете и техния размер. Изберете подходяща медия, която отговаря на стила и дейността Ви. Ако нямате лого – може би сега е времето да отделите време за изработката му.

Целта е обща! Ние работим с идеята за добре свършена работа и отпечатване на качествен продукт. Доверете, ни се, защото като професионалисти в рекламния бранш, студиото ни за печат ще ви даде адекватен съвет за най-добрата реклама в зависимост от дейността Ви. Ще се постараем да Ви бъдем полезни с информация за модерни техники и материали, които ще вдъхнат на визитките Ви нов живот. При нас можете да видите мостри на изработени визитки, от които също можете да почерпите идеи и вдъхновение.

Доказано е, че пълноцветна визитка има много по-голям ефект от черно-белия еквивалент, затова понякога „евтините“ едноцветни визитни картички може да се окажат неправилна икономия. Често използвана практика е да се печатат различни визитни картички, които да използвате в зависимост от случая. Освен фирмените си, печатайте и персонални визитки, които да съдържат единствено името Ви, телефон, имейл, както и областта, в която сте специализирани.

При по-голям размер от стандартния 9 на 5 см. е възможно Вашите визитки да не могат да се поберат във визитник и така рискувате да бъдат изгубени от притежателя им.

Избягвайте готовите форми и програми за изработката им – за първоначален дизайн на визитките ще платите еднократно малка сума, но професионално изработения графичен файл ще остане Ваша собственост, която в последствие няма да се вкючва в цената независимо къде печатате.