Шпиони / Spy (2015) » Filmi Online, Gledai Online Filmi,Online filmi

1
Добави коментар

Рейтинг:

40
1
2
3
4
5

Гледан: 1463

Режисьор: Пол Фейг
В ролите: Роуз Бърн, Мелиса Маккарти, Джейсън Стейтъм, Морена Бакарин, Джъд Лоу, Алисън Джани, Боби Канавал, Къртис Джаксън – 50 Cent, Миранда Харт, Джесика Чафин
Година: 2015
IMDB: Линк към IMDB
Държава: САЩ
Категория: Предстоящи филми
Жанр: Комедия, Екшън
Време: 120 минути

В екшън комедията „Шпиони” Сюзън Купър (Мелиса МакКарти), мечтаеща за изпълнен с приключения живот като таен агент, напуска скучната си учителска професия и започва работа като анализатор в ЦРУ.

Как да гледате Филми или сериали онлайн :
cloudzilla – Натиснете CLOSE X за да затворите рекламата и да се появи бутона за пускане на Филма или Cериала , натиснете го. Приятно гледане.

В екшън комедията „Шпиони” Сюзън Купър (Мелиса МакКарти), мечтаеща за изпълнен с приключения живот като таен агент, напуска скучната си учителска професия и започва работа като анализатор в ЦРУ. Скоро обаче осъзнава, това също е далеч от мечтата й. Уморена да се слива с тълпата и копнееща да усети тръпката и вълнението на шпионският живот, Сюзън става свидетел на разговор, в който нейните началници търсят непознато лице за опасна мисия, тъй като жената, обект на преследването е запозната със самоличността на всички агенти. Виждайки в ситуацията възможност да избяга от сигурността на рутинното си ежедневие и да сбъдне мечтата си, Сюзън предлага тя да бъде доброволеца, който ще работи под прикритие.