На високо / Aloft 2014 » Filmi Online, Gledai Online Filmi,Online filmi

1
Добави коментар

Рейтинг:

100
1
2
3
4
5

Гледан: 194

Драмата „Aloft” разказва историята на едно отчуждено семейство. Водеща лишен от всякакви удобства живот, фермерката Нана Кънинг (Дженифър Конъли) е самотна майка, грижеща се за двете си малки деца.

Как да гледате Филми или сериали онлайн :
cloudzilla – Натиснете CLOSE X за да затворите рекламата и да се появи бутона за пускане на Филма или Cериала , натиснете го. Приятно гледане.

Драмата „Aloft” разказва историята на едно отчуждено семейство. Водеща лишен от всякакви удобства живот, фермерката Нана Кънинг (Дженифър Конъли) е самотна майка, грижеща се за двете си малки деца. Тъй като едното от тях страда от неизлечима болест, Нана суеверно вярва, че минаващият наблизо пътуващ лечител може да излекува сина й… Двадесет години по-късно филмът ни среща с другият син на Нана – Иван (Килиън Мърфи), вече женен и занимаващ се с детинската си страст – отглеждане на соколи. Иван не е виждал майка си от години, тъй като тя го е изоставила, за да се присъедини към групата, следваща съветите на лечителя. Един ден в дома му пристига млада журналистка, твърдяща, че желае да напише репортаж за майката на Иван – междувременно прочула се като художник и открила, че на притежава лечителски способности.