Соларни и отоплителни системи Ns – therm Варна

1
Добави коментар
trepacha_999
trepacha_999

 Соларни и отоплителни системи Ns – therm Варна

 

Фирмата е създадена през 1990г. Специализира се в изграждането на водопроводни, отоплителни и соларни системи. Непрекъснато се стремим да предлагаме нови и удобни решения. Разполагаме със собствена търговска площ, където могат да се намерят всички необходими материали: тръби, фитинги, арматури и други за изграждане на системите.

За удобство на нашите клиенти извършваме оглед на място в удобно за тях време. Провеждаме консултации и изготвяме оферти, които са индивидуални за всеки клиент. Доставяме материалите до обекта със собствен транспорт.

За всички дейности извършени от фирмата предлагаме гаранционно и следгаранционно обслужване.

Нашият опит е дошъл с годините на обслужване на нашите клиенти. Стремим се да предлагаме високо качествени продукти, със сертификати и гарантирано качество на приемливи цени. Подържаме близки партньорски отношения със водещи фирми в строителния бранж, което ни осигурява обекти в цялата страна.
Извършвани дейности:

През всичките тези години нашата цел е да разширим дейността на развитие. Да изучаваме всички нови и модерни технологии с цел да сме по-полезни на новите и настоящите клиенти. Стараем се да угодим на всеки защото сме убедени, че доволният клиент е най-добрата реклама.

 

 

 

Отзиви на клиенти Използвах услугите на господин Николов преди около две години. Правихме ВИК инсталация на ново-закупено жилище. Избрах точно него заради ценовото предложение, което беше сравнително разумно. Работата беше свършена на време с гаранция за качество и надеждност. Горещо преоръчвам!–Георги Тодоров, доволен клиент