Музикални инструменти – като подарък

3
Добави коментар
joy88
joy88

Музикалните инструменти са изключително подходящи за подарък за всеки един, който е силно увлечен по музиаката. А някои инструменти са толкова екзотични, че дори можете да ги използвате за декорация в дома си. Понякога пък се случва в разгорещена приятелска компания някой да започне да свири я на китара, я на акордеон, а друг да акомпанира с дайре например.

Ето и едни от най- екзотичните музикални инструменти:

Първият от тях е нещо средно между перкусии и маракас. Той е изключително красив изрисуван бамбуков цилиндър и името му е Rain stick. Звукът му е много красив и успокояващ и прилича на големи дъждовни капки, които барабанят върху палмови листа. По принцип е направен от бамбук. Изключително красив и е много подходящ за човек, който е запален по музиката, тъй като не се изискват някакви особени музикални умения. Това ще бъде един впечатляващ подарък.

Друг оригинален подарък е бамбуковата свирка, която също е много интересна.

Ако сте купонджии, тогава си вземете маракаси от черупка, но също и много свежа идея да подарите. Страхотен е като екзотичен аксесоар, който може да служи и като декорация на купа или ваза. А звукът им е много приятен и плътен.

Тарамбука- има силен, но много приятен звук. Тя е ръчно изработена от кожа и дърво и е опъната с метални или дървени обръчи. Понякога са изрисувани доста богато или имат издълбани върху дървото шарки, както и украсени с миди или мъниста. Те също могат да бъдат интересн акцент в дома, освен че и да се свири на тях.

Освен тези екзотични инструменти, можете да подарите и китара. Тя също е много интересна за декорация на дома, както и да се свири на нея.

Всички тези инструменти са много забавни, оригинални и всеки един носи символиката: „да върви животът по ноти”. Така че, защо да не се възползвате тази идея и да зарадвате приятелите си?