Курс По Английски Език, 100 Уч.ч, Ниво А1/а2/b2/, El Leon → Услуги → София | Офертини София

1
Добави коментар

График:

Английски ниво А1: Начало 11 май: понеделник,сряда и петък 18:30- 21:30 Студентски град

Английски ниво А2:  Начало 14 май: вторник, сряда и четвъртък 18:30- 21:30 Студентски град

Английски ниво B2: Начало 8-ми май: вторник, сряда и петък

18:30- 21:30

офис срещу хотел Вега

Езиков център „El Leon“ работи от 1997 г. в областта на езиковото обучение и услугите, свързани с преводи и легализация на документи и разполага със собствена учебна база и отлично подготвени преподаватели!

Курсовете по чужди езици за възрастни са разделени на 5 нива според общата европейска езикова рамка по системата HEADWAY. Продължителността на всяко ниво на обучение е 103 учебни часа. Използват се учебни системи на водещи световни издателства: Oxford University Press, Cambridge University Press, Express publishing, Longman, Hueber, аудио и видео техника, учебни филми, интерактивни компютърни програми.

В курсовете за 4-то ниво са включени 20 часа с преподаватели – американци за разговорен английски.

Езиковия център предлага и специализирана подготовка за частни ученици на езиковите гимназии, за изпитите TOEFL, SAT, CFC, CAC, Trinity College, както и курсове по бизнес английски, юридически, технически и медицински. Предлага се и обучение по български език за чужденци, съответно с превод на английски, италиански, френски, испански и немски език. Фирмата провежда курсове по разговорен английски с преподаватели от САЩ.

Обучението в учебната база на фирмата е вечерно, дневно или съботно-неделно, в групи и индивидуално, интензивно и полу-интензивно.

****

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате САМО чрез закупуване на ваучер от Deals.bg  Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля, свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на [email protected]