Романтика по никое време в Париж – Edna.bg

3
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Снимка:
cinefish.bg

През пролетта не само природата се пробужда за нов живот, но и ние – хората, отваряме сърцата си за слънце и любов.

Няма как да не сте забелязали, че колкото е по-хубаво времето, толкова по-светли и приятни чувства се зараждат в нас, усмихваме се повече и не на последно място – по-влюбчиви ставаме.

Разнежени и готови да се влюбим и защо не!

Дори и да не сте в такова настроение, ще ви препоръчаме точния филм, който да ви предразположи. Става въпрос за романтичната комедия на гениалния Уди Алън – „Полунощ в Париж“.

В лентата участват Оуен Уилсън, Рейчъл Макадамс, Марион Котияр, Кати Бейтс и Ейдриън Броуди. В сюжета се преплитат романтиката със смешното и невъзможното – фентъзи елементи, които обаче не дразнят, а напротив – карат те да гледаш с още по-голям интерес и удоволствие.

Филмът тръгва официално по кината през 2011-а, а в началото на 2012 г. печели наградата за най-добър сценарий на Златните глобуси и получава четири номинации за Оскари 2012 – за филм, режисура, сценарий и декори.

Историята на „Полунощ в Париж“ може да се разкаже така – те са млади, те са влюбени, те са заедно от ученическите си години и искат да минат под венчилото в Париж.

Докато тя и майка ѝ обикалят из уличките на града, той се наслаждава на атмосферата на местата, където любимите му писатели са живели и творили някога в “безкраен празник”.

Той чувства, че в Париж ще намери вдъхновението, което ще му помогне да използва успеха си като холивудски сценарист и добие смелост да пише романи.

По пътя си обаче бъдещият младоженец се натъква на неочакван завой и в края на пътешествието си открива какво наистина иска от живота. В своята нова романтична комедия Уди Алън изразява любовта си към града, който счита за най-красив в света – след Ню Йорк, разбира се. 

“Ясно е, че съм пристрастен към Ню Йорк, защото съм роден и съм израснал там, но ако не живеех в Ню Йорк, щях да живея в Париж”, казва Алън. “Някой друг може да дойде и да заснеме Париж по съвсем различен начин. Аз искам да го представя по свой начин, като проектирам своите чувства към него”.

Филмът „Полунощ в Париж“ можете да гледате напълно безплатно и без нужда от регистрация във Vbox7.com ТУК! Също така ТУК можете да намерите още от най-добрите холивудски филми за последните години като „Истерия“, „Джейн Еър“, „Големите надежди“, „Седем психопата“ и други.