Как да украсим слънчевите си очила – Edna.bg

3
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Снимка:
Pinterest

Пролетното слънце палаво се заиграва с настроението ни.

Затова е време да му отвърнем подобаващо – с Edna чудесна идея как да освежим и преобразим ретро очила – така, че да придобият нов неповторим облик.

Ако из вкъщи ви се намират стари очила, които вече не носите толкова често или считате за старомодни, сега е моментът да ги вкарате отново в действие.

А това ще стане като направите ефектна декорация по техните рамки, съобразена с цвета им, както и с този на самите стъкла и дръжки.

За целта ще ви трябват малки пластмасови фигурки във форми по ваш избор. Можете да използвате перлички, розички, сърчица, мъниста, пайети и всичко друго, което откриете в търговската мрежа. Във всеки по-голям и добре зареден магазин за бижута и аксесоари със сигурност ще откриете своето вдъхновение за тази идея.

Другото, от което се нуждаете, е лепило за пластмаса.

Всичко останало, което ви е нужно, е единствено въображението ви.

Вземете малките фигурки и ги залепете с лепило по рамката, така както намерите за добре. Ще се получи истински слънчев шедьовър, който ще допълва визията ви през пролетта и лятото.

В случая идеята е реализирана върху очила с рамки в цвят охра, а декорацията по тях е направена от пластмасови малки фигурки розички в различни нюанси на жълтото.

Виж още: Как да изберем слънчеви очила