Ederra – новият български бранд за луксозни аксесоари » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

“Sophisticated every day” – това е не само мотото на новоизгряващата компания за луксозни модни аксесоари – Ederra, а също и мнението на всеки, който се е докоснал до изкуството на Георги и Иван. Част от продуктовата гама на Ederra включва калъфи за телефони, ръкавели, чанти, колани, вратовръзки и кърпички за сака. Ederra влага най-качествените материали в ръчната изработка и цялостния стайлинг на един изискан и изтънчен аутфит.

Георги и Иван наблягат върху специалното и лично отношение към всеки един техен клиент. Специално внимание се обръща на ръчната изработка – няма аксесоар, който да не е минал през погледа и пръстите на някой от основателите. Това е така, защото с марката Ederra, те гарантират качество, прецизност и изтънченост.

Всеки техен продукт е от естествени материали, като се акцентира върху ръчната изработка и съвършенството. Най-често използваните материали в продуктите им са естествена кожа, сребро, коприна, памук и вълна.

Цялата атмосфера и дух на марката се почувства и видяна официалното откриване на Ederra в едно от най-изтънчените и изискани столични заведения. На събитието присъстваха хора от средите на изкуството и модата, ценители на хубавото, изтънченото и без да си кривим душата, предпочитащи малко по-скъпото удоволствие.

След като се докоснахме до уникалността на Ederra, несъмнено става ясно, че с уменията и въображението на възпитаниците на Художествената академия в София – Георги и Иван, както и опита и професионализма на техните партньори, тази марка ще пробъде и тепърва ще четем и слушаме за нея.

Можете да разгледате и да закупите продукти от актуалната колекция на Ederra в онлайн магазина на www.ederra.co както и да се похвалите с новите си Ederra аксесоари във Facebook, като се присъедините към феновете на Ederra Accessories

Sophisticated every day! Ederra – ЗАПОМНЕТЕ ТАЗИ МАРКА!