Вижте как се хваща риба само с пластмасова бутилка(ВИДЕО)

3
Добави коментар
biliana
biliana

Някой риби са прекалено малки за да се уловят използвайки въдица.Въпреки техния малък размер,много хора ще са доволни и на тоя улов.Вижте този клип и ще научите един интересен, бърз и лесен начин за улов на по-дребни рибки. Сигурно Беър Грилс го е измислил за оцеляване 🙂 Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

Хареса ли ти клипчето?

Беше ли ти полезно?

75

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: 2.7 ( 3 votes)
75

Някой риби са прекалено малки за да се уловят използвайки въдица.Въпреки техния малък размер,много хора ще са доволни и на тоя улов.Вижте този клип и ще научите един интересен, бърз и лесен начин за улов на по-дребни рибки. Сигурно Беър Грилс го е измислил за оцеляване

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара