USB Аквариум за Бюро

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

 Доставката се извършва с Куриерска фирма Еконт или Спиди.

Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: двете ви Имена, офис на Еконт или Спиди или адрес за доставка, Телефон за контакти, Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена. Може да заявите поръчката си тук с обцията за поръчка, също на телефон 0876040312, на вайбер към този телефон

……………………………………………………………………………………..

 Направете освежаване на дома или офиса, като се сдобиете с този LED аквариум, с течаща чешмичка.

Това е малък аквариум за рибки с водна помпа, която насища водата с кислород и осигурява благоприятни условия за отглеждане на малки рибки. Долната му част е снабдена с LED светлини, които се включват заедно с водната помпа, а преливащите им цветове създават атмосфера на красиво, морско дъно.

Аквариумът за рибки притежава и филтрираща система, която събира отпадъците от водата в специален контейнер, който се вади при почистване. Това не само предовратява попадането на отпадъци в течащата от чешмичка вода, но и запазва аквариума чист за по-дълго време.

В дясната част на този страхотен аквариум се намира LCD дисплей, който показва час, дата и температура, а точно под него са разположени пет бутона, чрез които се настройва аларма за събуждане. При настройка на аларма, имате избор между пет мелодии за събуждане, които представляват различни, релаксиращи звуци от природата. Алармата може да бъде настоена и с опция за дрямка, при която ще се включи повторно, ако не станете до определен предиод от време след първото и задействане.

Този малък аквариум е уникален аксесоар за бюро, който може да се захранва от USB порта на вашия лаптоп. В две отделни прегради, от горната му страна, могат да бъдат поставяни всякакви нужни неща, като тиксо, хартия, ножищи, храна за рибки или телефон.

Този луксозен USB аквариум е стилен подарък, който създава невероятна атмосфера във всеки офис или дом. Събира литър и половина вода, достатъчна за отглеждането на две рибки, така че да се чувстват удобно в тази среда. Аквариумът пристига с подходящ декор от речни камъчета и водно цвете, с които да украсите дъното.

Характеристики

Постоянна циркулация на водата

Филтрираща система

Многоцветни, подводни LED светлини

Отделна сгъваема лампа, с копче за включване/изключване

Две прегради за поставяне на разни неща

готова декорация на дъното

LCD Дисплей с часовник, термометър и календар

Аларма с опция за дрямка и 5 релакс-мелодии за събуждане

Патентован дизайн

Подходящ за малки рибки: хелер, гупа, барбус, микро разбора галакси, както и за скариди, охлювчета и т.н.

Основен материал: пластмаса

Вместимост: 1,5 литра вода

Цвят: черен

Захранване на дисплея: 3 х батерии АА (включени в комплекта)

Захранване на светлините и водната помпа: чрез USB порт

Размер: 24 х 20 х 9.7 см.

Размер с кутията: 28 х 22 х 14 см.

Дължина на USB кабела: 89 см.

Тегло: 705 гр.