Блогът на Апостол Апостолов :: ИСТИНАТА ЗА КТБ

2
Добави коментар

                                                         ПОРЕДНАТА РУСКА СВИНЩИНА

                              

 

Първоначално тази банка бе създадена като структурата БСФК “Булгарсовинвест”. Създават я още през далечната 1988 г. руските граждани Евгений Василиевич Красавцев и Алексей Александрович Симаков. Заедно с копоите на Държавна сигурност  Людмил Владимиров Гачев и Кирил Ангелов Калинов.

През 1994 г. тази кочина е преструктурирана в КТБ, която става универсален правоприемник на правата и задълженията, а капиталът и възлиза на цели 500 000 000 лв!

 

След това години наред Корпоративна Търговска Банка се захранва от големите ни държавни предприятия, а чрез нея се финансират руските политически мекерета в България. Руснаците си купуват чрез тази банка български медии и създават на наша почва олигарси, които с руска помощ придобиха и Булгартанак, и БТК. По този начин тези две ключови предприятия се озоваха в руски ръце.                                                               

КТБ създаде и нови фирми, които са де факто руска собственост. На първо място това е фамозната Lafka, която пуска пипалата си из цяла България.

 

Най- лошото е това, че всички български институции се правят, че не виждат тази бандитски посегателства, това заграбване и ограбване на България от Русия. А е време да се удари с юмрук по масата и да се скъсат всички връзки с тази страна на измамници, мошеници и мръсници.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net