Паркет | Ламинат | Настилки и облицовки-София-Велико Търново – Tsonev Flooring

1
Добави коментар
holz
holz

Tsonev Flooring-През годините ни с търговска дейност направихме подбор на водещи марки и продукти за настилки,облицовки и врати. Селекцията от продуктите ни обхваща част от нужните материали за интериора и екстериора. В магазините ни може да получите пълно разнообразие за избор на подови настилки, врати и облицовки на промоционални цени. С изборът ни на довършителни материали за интериора и екстериора имаме за цел да ви дадем един красив избор от само най-добрите производители от целия свят в съответният бранш,което е един избор несравним никъде другаде. Запознати сме с особеностите и предимствата на всички видове настилки и облицовки с което можем да Ви помогнем да създадете за Вас най-подходящия дизайн и правилен и точен избор на нужните ви материали. Целта ни е да ви предложим професионално решение с което да останете доволни от нас.

Мярката на успеха на фирма Tsonev Flooring се крие единствено в измерването на удовлетвореността Ви като наши клиенти.Не забравяйте, че в днешния свят модерните технологии предоставят иновативни продукти които са определящ критерий за избора на предлаганите от нас материали.

Част от гамата ни за 15 годишният ни опит на пазара са изключителни разновидности на: ламиниран паркет, трислоен паркет , декинг настилки, корк, интериорни и блиндирани входни врати, сайдинг системи, pvc и mdf ламперия, конвектори, подови первази и подпрозоречни дъски. За всички тези продукти можем да ви предложим монтажни услуги извършени професионално от външни фирми с които работим разполагащи с дългогодишен опит и квалификация.

С огромен брой уникални декори и луксозни колекции ламинат и паркет ще ви донесем много нови идеи за вашата запомняща се подова настилка. Марките производители на паркет които предлагаме KAINDL, KRONOTEX, QUICK STEP, CLASSEN, TARKETT, HDM, BALTERIO, EGGER, ALSAPAN, BERRY ALOC, PARADOR, HARO, MY FLOOR,BARLINEK,KARELIA, EUROWOOD и KRONOSWISS ще ви предложат перфектната комбинация от красив дизайн и изключителна устойчивост на износване.