Трислоен паркет-Barlinek,Tarkett,Karelia,Sinteros,Kahrs,Befag – Tsonev Flooring

1
Добави коментар
holz
holz

Трислоен естествен паркет от Tsonev Flooring

 Трислойни естествени паркети Ви дават възможност да дадете един различен тон и характер на целия Ви дом.

Независимо дали строите вашето ново жилище или ремонтирате старо, можете да сте сигурни,че трислойните паркети които ви предлагаме ще допринесат значително за красотатата,качеството и стойността на Вашият дом.Те са разумна инвестиция ,на която ще можете да се наслаждавате за цял живот.

 Ние можем да предоставим на нашите клиенти всички видове трислойни паркети и  ако е необходимо нашите квалифицирани майстори ще монтират избраните от вас настилки във възможно най- високите стандарти.

Монтажните услуги, доставката и качването на паркета се заплащат отделно от посочените в сайта цени за трислойните паркети.

Съвременните технологии за производство на трислоен паркет заменят достойно класическите естествени паркети. Монтажа на трислойните паркети не отнема много време а получавате подова настилка с ненадмината здравина , твърдост и устойчивост на всички видове повреди. Този луксозни продукти , състояща се от три слоя, които се комбинират в един . За повърхностните се използват благородни дървесини като дъб , явор , ясен, бреза, лиственица , венге , бук и много други. Тя осигурява по-добър външен вид на продукта. Естествените трислойни паркети не си променят своите параметри при промяна на температурните условия , слънчева светлина и механично натоварване.
Могослойните паркети са един добър вариант за места с голяма площ , благодарение на този продукт така се създава ефект на разширяване на пространството като се запазва уюта и приятната атмосфера. Най -често се използва при проектирането от дизайнерите на апартаменти и градски къщи паркети от дъб , бук , ясен, явор и бреза а все по.модерно е използването на екзотична дървесина-африканско венге , бамбук, мербо и други ценни видове.

Разгледайте в сайта и направете Вашият избор за трислоен паркет от реномирани марки и производители!

 Терминът трислоен паркет се използва за естествена подова настилка направен изцяло от дървен материал.Трислойният паркет е произведен чрез слепване на няколко слоеве дървесина в кръстосана конструкция под ъгъл 90 градуса. Многослойните дървени подове обикновено са с дебелина от 13 до 18мм като се отличават с перфектен външен вид и невероятна здравина и лесен монтаж.

Конструкция на многослойния паркет:
1.Защитен слой-високоизносоустойчив лак-гланц или матов
2.Горен слой-произведен от твърда дървесина от разнородни дървесни видове,включително боядисани и термично обработени
3.Среден слой-здрав,поддържащ слой,поставен напречно на горния по посока на растеж,който допринася за стабилността на дъската
4.Балансиращ слой-този слой стабилизира дъската и гарантира линейнастабилност.

Предимства на многослойните дървени подове:
1.Елегантност-използват се само най-висококачествена дървесина за повърхностният слой и 100% естествена дървесина за вътрешните слоеве за красота и здравина,която се запазва във времето
2.Изумителна здравина-трислойната кръстосана конструкция под ъгъл 90 градуса прави всеки дървен под по силен и здрав от едно цяло еднородно парче дърво.Така трислойните паркети не се огъват и деформират
3.Универсална инсталация-повечето трислойни паркети са пригодени за монтаж буквално навсякъде.На, под или над земното ниво,в кухни,мази и тавански помещения,където нормалните масивни подове не биха издържали
4.Прецизно пасване-перфектен външен вид без фуги между дъските със заключваща система CLICK LOCK,препоръчана от професионални монтажисти.
5.Лесна поддръжка-наред с изключителната си издържливост на защитният слой се гарантира дългосрочна защита срещу нормално натоварване.Просто следвайте нормалните техники за поддръжка като:редовно метене и чистенес прахосмукачка,навременно почистване на разлети течности,поставяне на платчета,килимчета и изтривалки на точните места.Не е необходимо бърсане с мокър парцал.

Независимо дали вкуса Ви е непринуден,традиционен или съвременен,ние ще ви предложим голямо разнообразие от стилове,повърхности и промоционални цени на  трислоен паркет за да отговорим на всички ваши нужди