Tomasella – С отношение към детайла и уюта в спалнята

1
Добави коментар
mebelinet
mebelinet

Изморени след тежък работен ден, всички ние се нуждаем от пълноценна почивка в приятна и уютна обстановка. Затова е много важно в спалнята, където прекарваме почти една трета от живота си, да имаме качествени и комфортни мебели, каквито Mebeli.net предлагат. Тяхното удобство и ергономични качества ще ви помагат на следващия ден отново да се чувствате отпочинали  и заредени с енергия.

Италианската фирма Tomasella, създадена още през 1948 година се грижи да задоволи всяко наше желание относно мебелите в спалнята. С отдаденост и прецизност те следват пет принципа, които ни помагат в избора за обзавеждането на това помещение:

1. Комфорт

2. Материи

3. Текстури

4. Светлина

5. Отношение към детайла

Лидер в производството на мебели за спалнята, фирма Tomasella е високо ценена в Европа, Азия и Америка. Спалните помещения на Tomasella са за хора с определени изиквания към стила.

Модерен: Гладки форми, които придават лекота и простота на линията. Мебелите са изпълнени от съвременни материали, лак и стъкло в различни цветове.

Класически: Елегантен стил с ефектни декоративни детайли и комбинации, обикновенно изпълнени от дърво.

Винтидж: Модата от миналите години се завръща в раличен, нов и съвременен стил. Жената, която избира Винтидж стила е смела и строго индивидуална.

Мебелите на Tomasella са разнообразни и с множество функции, аксесоари, стаи за подрастващи и тийнейджъри. Вие можете да избирате между единични легла, двойни легла, легла с място за съхранение и двуетажни легла.

Когато правите своя индивидуален избор, обърнете внимание на удобствата, които фирма Tоmasella и Mebeli.net предлагат.

При гардеробите: Огледални повърхности, плъзгащи врати, повърхности от стъкло, нови и иновативни дизайни, вътрешни аксесоари.

При леглата: Специално подплатени рамки и гърбове, декорации с камъни Swarovski и състарен метал, вградени в леглото етажерки, леки и дишащи материи, иновативна система “Pratiko”, която позволява вдигане на рамката на цялото легло, без да се налага да се навеждате. 

Свържете се с нас за изготвяне на индивидуална оферта!