ПРОМО КОМПЛЕКТ ГЛЮКОМЕР + 3 ОПАКОВКИ НА ЦЕНАТА НА 2 ТЕСТ ЛЕНТИ ВЕЛИОН КАЛА/WELION®CALLA X 50бр.

1
Добави коментар

Wellion CALLA Light – съвършенство отговаря дизайн

Модерен дизайн и лесната работа
Удобният, специална форма, перфектен дисплей за четене, повърхност без приплъзване и някои практически допълнителни характеристики правят живота с диабет по-лесно.

За първи път средните стойности от 1, 7, 14, 30, 60 и 90 дни може да бъде показана. Пациенти и здравни грижи могат да оценят нивото на кръвната захар много по-точна.

Потребителите могат да създават до 3 различни аларми за напомняне за изследване на кръвната захар. Освен това пациентите могат да налагат ограничения на кръвната захар – всички резултати, надвишаващи тези граници са отбелязани на дисплея. Тази аларма при хипогликемия или хипергликемия резултати повишава чувствителността на откриване и гарантира, че пациентът се задължава правилните стъпки за лечение на състоянието му.

Паметта на кръвната захар Meter на Wellion CALLA Light включва последните 500 резултата с дата и час, които лесно могат да бъдат достъпни чрез бутоните със стрелки.

Поради силната подсветка и големи цифри резултатите лесно може да се чете от дисплея. Този необикновен четливост означава голяма помощ в ежедневието на диабетиците.