BGflorist.com – доставка на цветя и букети с куриер: Идеалният подарък – букет от рози

1
Добави коментар

––
Посетете нашия онлайн магазин за цветя на адрес http://bgflorist.com

Винаги идеален подарък за всеки повод – 

огромен букет от рози
Един от най-прекрасните подаръци за всяко момиче са цветята. Дали те се даряват по празници, или в ежедневието – не е толкова важно, най-важното е , че дарени на  колегите –  ще символизират връзка, на близък приятел или роднина – възхищение, а на приятелката  или съпругата – най-нежни чувства. За максимален ефект и изненада, направете доставка на цветя.

Доставянето на удоволствие при подаряването на цветята е  голямо забавление за мъжа  и ако той дарява голям букет от рози, и при това види възхитения поглед на своята любима – какво повече може да се желае? Розата от незапомнени времена се смята за кралицата на всички цветя. Венчелистчетата на различни цветове, събрани в нежните пъпки, главозамайващия аромат – тези цветя обичат всички жени, от младите момичета до посивелите матрони.

При изборът на рози, правим уговорката,  че за тържествени случаи се подбират нечетен брой пъпки в букета. Можете да поднесете на приятелката си цвете с дълга дръжка – това не е признак на пестеливост, а обяснение в любов. Дузина рози се даряват  в знак на благодарност и уважение, 25 – в чест на празник,  а 50 – като символ на вечната любов. Подаряват се и букети с още повече пъпки рози, около сто – така красивата половина от човечеството добавя допълнително блясък в очите на избраника си. Жената разбира, че той е щедър и чувствата му са сериозни.

В миналото, когато господинът не може да изкаже на дамата на сърцето си чувствата открито, той  измисля “ езика на цветята.“ С помощта на него Ромео изпраща послания на  своята любима. Древните легенди разказват, че всички рози някога са били бели, като символ на невинност и чистота, и почервеняват  при  целувката на двамата млади. Преди всичко букетите от бели рози се даряват на булката в деня на  сватбата.

Изящно изглеждат  стегнатите неразцъфнали розови пъпки, чрез които се изразява симпатия, възхищение, и напълно разцъфналите – намек за чувство на доверие. Такива цветя в един букет изглеждат елегантно и изискано.

Може би най-впечатляващо изглежда огромните  букети от ярки и червени рози, които се даряват в  знак на уважение, лоялност и страст. Степента на отваряне на пъпките изразява силата на чувствата. По този начин, затворените пъпки говорят за нежни чувства, и напълно разкритите – за луда страст.

Цветната композиция под формата на подарък или обикновен знак на внимание никога няма да загубят своята актуалност и красивият букет от рози винаги ще е оценен от всяка жена, чиято усмивка за мъжа е  повече от всичко друго.