Създадоха проследяващ годежен пръстен на верността

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Бижутер създаде креативен годежен пръстен

Подаряването на годежен пръстен е важна стъпка от отношенията в една връзка. Обичайно господата поднасят малкото красиво бижу с идеята да засвидетелстват любов към половинката си, както и желанието за встъпване в брак.

Много често, преди да изберат кой ще е съвършеният годежен пръстен за тяхната любима, представителите на силния пол с месеци обикалят витрините на бижутерийните магазини и оглеждат за перфектното бижу.

За всички онези от тях, които все още не са избрали украшение, което перфектно да приляга на тяхната любима, британски бижутер има изкушаващо предложение. Стив Бенет изобрети първия по рода си годежен пръстен на верността, съобщава вестник Дейли мейл.

Иновативното бижу е оборудвано със специално проследяващо устройство, което да посочва локацията на бъдещата съпруга. По този начин у годеника няма да остане и грам съмнение по отношение на верността на неговата възлюбена.

Креативният изобретател на годежния пръстен не верността е генерален директор на фирмата Джемпория, която се погрижи са пускането на накита на пазара. За да може да проследява местонахождението на дамата, която го носи върху пръста си, той е снабден с малък блутут чип, който е внедрен точно под диаманта на годежното бижу.

Благодарение на него всички ревниви и съмняващи се бъдещи съпрузи ще си отдъхнат, че тяхната половинка е под око или пък ще могат още преди да са направили голямата стъпка, да я спипат в измяна.

От фирмата производител вече пуснаха на пазара два варианта на иновативното бижу. Първият модел е украсен с четвъртит диамант. Вторият пък е инкрустиран със капковиден син диамант. Обърнете внимание обаче, че дори и изобретателят на годежния пръстен на верността е на мнение, че колкото и да е красиво неговото творение, то не е за всеки.

По думите му това бижу би донесло радост и спокойствие само на влюбените, които са си напълно верни. При всички останали двойки пръстенът може да стане причина за сериозни скандали и връзката да приключи по особено драматичен и неприятен начин.

Изобретателят все пак не пропуска да посочи и други предимства на бижута, а именно – ако бъде откраднато или загубено, много бързо ще бъде открито с помощта на внедреното проследяващо устройство.

Източник: ezine.bg