MAGIC ВЪВ ВЪЗДУХА

4
Добави коментар
ogilvy
ogilvy

MAGIC ВЪВ ВЪЗДУХА

Полет над града, сладоледено предизвикателство и пътуваща изложба за търсачите на удоволствия

10.06.2015
от редакторите

Малко адреналин през лятото никога не е излишен, затова преди уикенда те поканихме да полетим с балон над Южния парк и да похапнем сладоледи Magic заедно с Константина Живова, Яна Грудева и Александър Сано. Престрашилите се всъщност си спечелиха едно запомнящо се преживяване във въздуха с вкус на шоколад.

Те бяха и първите, които успяха да разгледат пътуващата изложба на студентите по фотография от Нов български университет, която заснеха в рамките на конкурса „Колко далеч би стигнал за един сладолед Magic?“. Ако си пропуснал 6 юни, даваме ти още няколко шанса да се насладиш на забавните моменти, които фотографите успяха да запечатат през месеца. Търсачите на удоволствия бяха предизвикани да покажат на какво са способни за един сладолед Magic, а когато има ентусиазъм и приключенски дух, винаги се ражда нещо интересно.

Разгледай кадрите в университетската зала на НБУ до 14 юни, а след това – в софийските молове Paradise Center (15-21 юни), The Mall (22-28 юни), Serdika Center (29 юни – 5 юли),  както и в Galleria Burgas (6-12 юли) и Varna Mall (13-19 юли).

Именно оттам можеш да почерпиш и вдъхновение за конкурса Freeze the moment на Facebook страницата на Algida Bulgaria. И да, много ясно, че ще има награди!

Още една изложба чака да я я оцениш. Виж как мини хладилници стават произведение на изкуството.