– Начало – – Системи за сигурност и охрана Сенсус

2
Добави коментар

„Фирма СЕНСУС СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ ООД е изградила охранителни системи в над 2000 обекта – банкови сгради /клонове/ в София и страната; представителни офиси на български и чуждестранни фирми; посолства; сгради на държавни институции; производствени обекти; складови бази увеселителни заведения и др.
Специалистите от техническия екип на фирмата са запознати с последните изделия в областта на системите за сигурност. С цел осигуряване на максимална степен на защита за нашите клиенти, се стремим да работим с техника на най-добрите производители в областта, което е предпоставка за високата надеждност и гаранция на изгражданите от нас системи за сигурност.
Техническите екипи са с богат професионален опит в изграждането и поддръжката на охранителни системи от всякакъв тип на територията на цялата страна. Екипите са оборудвани с автомобили и високо надеждна техника за монтаж.
Сенсус системи за сигурност ООД е директен вносител за страната на техниката и оборудването с които развива дейността си, като стремежа на фирмата е да работи с техниката на световно признати производители в областта на алармена техника, заключващи механизми и средства за физическа защита.“