А.С.А. Оферта: Безжичен звънец входна врата – Voye V009A

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

 Доставката се извършва с Куриерска фирма Еконт или Спиди.

Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена, двете ви Имена, офис на Еконт или Спиди или адрес за доставка, Телефон за контакти. Може да заявите поръчката си на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion

 ………………………………………………………………………………..

Не е нужно да имате опит или някога да сте инсталирали звънец преди, нито пък е нужно да прокарвате кабели, пробивате дупки. Захранването е лесно поставяте батерията(включена в комплекта) на външното тяло (бутон). вътрешното тяло се включва в захранване на 220 волта. 

Имате голям избор от различни мелодии. Външния бутон може да се закрепи чрез двойнозалепващата лепенка (включена в комплекта). 

Технически характеристики:  Безжичен звънец за входна врата38 различни мелодии3 степени за регулиране – силата на звукаЗахранване на бутона: батерия 23А, 12V (включена в комплекта)Захранване на звънеца: 220VРазстояние м/у бутона и звънеца до 150 метра Анти-интерферентна система – не позволява приемането на сигнала от звънеца на съседите ви.

Писнало ли ви е пространството около входната врата да прилича на Швейцарско сирене. Без повече дупки, кабели и неудобство. Безжичният звънец е подходящ за монтаж във всякакви помещения, лесно и удобно!