ПРОМО 3 ОПАКОВКИ ТЕСТ ЛЕНТИ CODEFREE + ГЛЮКОМЕР ПОДАРЪК

1
Добави коментар
svetlaberova
svetlaberova

    Тест лентите SD Codefree не се нуждаят от въвеждане на код или поставяне на чип в глюкомера SD Codefree. Информацията за всяка партида е вградена в тест лентите.
    Тест лентите SD Codefree използват широк златен електрод за по-голяма точност. Сравнение с широко разпространените тест ренти с въглеродни електроди, тест лентите със златен електрод провеждат по-добре електричния ток за измерване  и дават по-възпроизводими резултати.
    Тест лентите SD Codefree  използват капка кръв с големина 0,9 ul. Тест лентите по капилярен път автоматично изсмукват необходимото количество кръв за зареждане на реакционната камера

Глюкомерите SD Codefree
 

Глюкомерите SD Codefree са най-достъпната система за измерване на кръвна захар в момента. Цената на дребно на глюкомерите SD Codefree e 18.50лв, а на тест лентите 12.24лв (25 броя тест ленти) и 24.48 (50 броя тест ленти).

Глюкомерите SD Codefree автоматично разпознават тест лентите, без да е необходимо да се въвежда код или да се поставя чип в апарата.

Тест лентите SD Codefree са със златни електроди, което гарантира значително по-висока точност на измерване от тест лентите използващи въглеродни електроди. Необходими са само 5 секунди за измерване, като диапазона на измерване е от 0.6 до 33.3 mmol/L.

Комплектът SD Codefree включва:

    1.       Глюкомер SD Codefree
    2.       Калъфче за носене
    3.       Убождащо устройство с допълнителна капачка за взимане на кръв от алтернативни места
    4.       10 бр. ланцети
    5.       Батерия тип CR2032
    6.       Инструкция за употреба на български език
    7.       Тест лента за проверка на правилната работа на глюкомера