Кремове против акне

1
Добави коментар
ant_iv
ant_iv

Кремовете против акне са необходими за самочувствието на младежите. Известно е, че този проблем се появява точно в тийнейджърска възраст. Борбата с него е продължителна и доста неприятна. Много често се колебаем, лутайки се в търсене на правилния начин за заличаване на акнето. Днес аптеките и козметичните магазини бълват от кремове против акне. За да сте сигурни какво е подходящо за вас обърнете внимание на следните съвети:
1. Дерматолозите и фармацевтите са хората, които най-правилно могат да ви насочат към необходимите продукти за лице. Допитайте се до тях веднага щом забележите изменение в нормалния вид на лицевата или телесната дерма!

2. Когато сте взели решение сами да се справите с проблема имайте предвид, че истинските кремове против акне трябва да съдържат определени съставки. Това са: витамините от серия Омега 3; медицинската сяра; масло от чаено дърво; хиалуроновата киселина; парабени; наночастици перли и други. Всички те са основните съставки за борбата с акнето. Имат противовъзпалителна, антибактериална и антисептична функция. Тези активни съставки възстановяват водния баланс в кожата и облекчават дразненето.
3. Приложението на кремовете против акне трябва да е съгласувано с упътването. Запомнете – винаги измивайте и подсушавайте кожата в проблемната област преди поставянето на продуктите. Повечето кремове се нанасят с фини потупващи движения. След което е необходимо изчакване до абсорбирането им. Има и вариант, в който се използват по-лесно попиващи средства. При тях се прилага лека масажна техника.
Появилия се дискомфорт не бива да ви отчайва, защото вече съществуват съвършени кремове против акне! Всичко останало е въпрос на избор!

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари