SEO – оптимизация и копирайтинг на онлайн магазин

1
Добави коментар
Iva82
Iva82

Външна оптимизация и копирайтинг услуги за онлайн магазин

Към портфолиото ни се присъединиха още два сайта в които може да разгледате примери за наш копирайтинг и външна оптимизация на онлайн магазин за фитнес уреди и спортни стоки в Българското Интернет пространство.

Основния сайт е  http://solarshop-bg.com/ – онлайн магазин за фитнес уреди със сателитен сайт http://www.hammer-bg.com/finnlo.html за фитнес апаратура на Hammer и Finnlo. Заданието на клиента беше, че иска беклинкове, връзки, които да останат и да трупат позитиви за в бъдеще.

За нуждите на популяризацията в Интернет пространството на двата сайта бяха написани рекламни статии срещу заплащане, които да се качат в подбрани артикъл директории. Ние разполагаме с каталог от специално избрани за България  директории за качване на текстове в които бяха публикувани статии с линк към оптимизираните сайтове.

Естествено за набиране на по-голямо количество връзки онлайн магазините за фитнес уреди преминаха ръчна регистрация в над 100 български търсачки и директории.

Популяризация в социалните мрежи за повишаване на трафика.  Качват се избрани страници от сайтовете с повече текст в избран списък от 50 социални мрежи с включена поддръжка и постинг в коментарите.  Това дава много добър ефект, прави се през два дена.

В крайна сметка сайтовете са на първа страница в Google.