Копирайтинг за Уеб

6
Добави коментар
Iva82
Iva82

Гледна тока на един мъж за любовта и правилата от живота!

Всички мъже сме жертви на любовта!  В нейно име сме подложени на индивидуално усъвършенстване от нашите жени, които постоянно ни съветват за правилата на живота. Жени моля, прочетете нашата гледна точка за живота и любовта:

– Гърдите на жените са създадени за гледане и ние за това ги гледаме. Не се опитвайте да промените нашата природа. Няма как от вълка да направиш овца.
– Най-накрая се научете да вдигате тоалетната чиния. Големи момичета сте все пак. Винаги се оплаквате, когато я намерите вдигната, а да сте чули мъж да се оплаква, че не е вдигната?
– Под думата „събота“ разбирайте „спорт“ . Но знайте, че шопинга не е спорт.
– Моля, не плачете, това си е изнудване. Ако искате да разберете нещо просто попитайте. И нека да се знае: Леките намеци не действат, големите също. Давайте по същество!
– “Да” и “Не” са напълно приемливи отговори за почти всички въпроси. Не е необходимо да се оплаквате за проблем, който не трябва да разрешаваме.
– Главоболие продължило почти година си е сериозен проблем – идете на доктор!
– Ние мъжете можем или само да слушаме или да говорим. Не можем да приемаме и предаваме едновременно като Вас. Ако попаднем сред група жени, които се надвикват една през друга ни се струва, че сме сред кокошарник и не можем да разберем нищо.
– Ако нещо което сме казали се разбира по два начина и единият ви кара да се чувствате тъжни или ядосани – то имали сме другото в предвид.
– Когато искате да изхвърлим боклука не е необходимо да ни казвате как да държим кошчето. А и защо не си го изхвърляте сами?
– Ако е възможно, моля казвайте каквото имате да кажете по време на полувремето на мача.
– Христофор Колумб не се е нуждаел от напътствия. Ние също!
– Всички мъже виждат само 16 цвята и представа си нямаме какво е тюркоазено.
– Когато кажете, че нищо ви няма, ние се държим все едно няма нищо.
– Не задавайте въпроси на които не искате да чуете отговора. Не питайте за какво си мислим, освен ако не сте готови да говорите за Секс, Спорт или Коли.
– Ако мислите, че сте дебела – то вероятно е така и спрете вече да питате.
– Когато се налага да ходим някъде заедно, абсолютно всичко което облечете ви стои добре. И да знаете, че имате достатъчно дрехи и прекалено много обувки.

Благодарим, че прочетохте и нашата гледна точка макар, че ще трябва да спим на дивана тази вечер.

P.S. Запишете се да получавате най-новото в нашия имейл бюлетин и като бонус ще получите безплатно последния ъпдейт на книгата “Копирайтинг за Уеб”.