Френският легион мъсти за Николай Чивиев :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

15 мъже, служили в легендарния Френски чуждестранен легион, са готови да отмъстят за убийството на Николай Чивиев, бил се с тях рамо до рамо в редиците на формированието. Това е едно от най-добрите бойни части на френската армия. Легионът е изграден от доброволци с различни националности, цвят на кожата и религиозна принадлежност и проявява изключителна бойна готовност, храброст и сила във всяка точка на планетата.

Добре е, хората, които убиха Николай Чивиев да знаят нещо много важно, където и да се крият, не могат да избягат, заяви собственикът на „Агромах“, Методи Бачев пред struma.com.

47-годишният Николай Чивиев, родом от симитлийското село Черниче, баща на три деца и шеф на охраната на строителна фирма „Агромах“ в Благоевград, бе убит  на лот 4 на автомагистрала „Струма“, където работеше.

„Николай 17 години е служил във Френския легион, заедно с още 15 мъже на честта, заедно са попадали в плен, заедно са воювали и клетва са дали, ако някой пострада, другите да отмъстят за него“, каза Бачев.

„Колкото и да бягат, където и да се крият екзекуторите на Николай трябва да знаят, че ако полицията не ги хване, то легионерите няма да спрат да ги преследват и да ги изправят пред съда, добре е да го знаят тези изверги“, заяви още Бачев, който е страшно разстроен от случилото се. Той все още е шокиран от преживяното, Николай издъхнал почти пред очите му. Бачев е бил и последният човек, с когото Николай е говорил.

„Никой няма право така без причина да отнема човешки живот, това е баща на 3 деца, 3 деца остават сираци, едно цяло семейство осиротя, изпратило баща и съпруг, честно и почтено да припечелва хляба си. Надявам се, полицията да впрегне целия си актив и арсенал и да залови виновниците, колкото по-бързо толкова по -добре“, ридаейки говореше Бачев.

Снощи приятели на Николай и собствениците на „Агромах“ се събраха пред полицията в Сандански, други бяха в Благоевград и всеки с идеята да помогне с каквото може. От всички страни на България започнаха един по един да пристигат легионерите, колеги на Николай.