Роми скочиха на Азис :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

Роми скочиха на Азис :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

Снимка: www.marica.bg

Бунт на ромите срещу фолкзвездата Азис е на път да навлече сериозни проблеми на костинбродския славей – пише „България днес”. Причина за недоволството на циганите са двете последни интервюта, в които певецът говори открито за проблема с интеграцията на ромите, без да им спести каквито и да било критики – отбелязва изданието.

Всеизвестен факт е, че самият Азис е от ромско потекло. Изпълнителят неведнъж е разказвал за неволите си, когато е мил по-млад, за трудния път към сцената, изтъквайки колко бързо е успял да се интегрира в обществото.

През последните години Краля на попфолка направи всичко възможно, за да скъса изцяло с родния си Костинброд. В града няма вече нито един негов близък роднина. Той е настанил майка си Гергина в просторен апартамент в столицата. Въпреки че твърди обратното, по всичко личи, че Азис се опитва всячески да скъса с ромската общност.

Именно поради тази причина българските роми и върли фенове на Азис...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност