SEO оптимизация – seo-adwords.eu

2
Добави коментар
Svetlia
Svetlia

Content Marketing – TOP 10 световни бранда…
Съдържанието е Царят!

/може и Цярът 🙂 /

В потвърждение на това твърдение, с които някои онлайн маркетолози са съгласни, а някои не, колегите от www.econsultancy.com са изготвили класация на най-добрите компании в маркетинга на съдържание*. Предвид големината и мащаба на тези ТОП 10 компании е очевидно ключовото значение на съдържанието /виж определението по-долу/.
Топ 10 на световните best-in-class марки, които се справят най-добре в content marketing -а:

1) Forbes -> www.forbes.com
2) World Economic Forum -> www.weforum.org
3) Inc. Magazine -> www.inc.com
4) Microsoft -> www.microsoft.com
5) Financial Times -> www.ft.com
6) Wall Street Journal -> www.wsj.com
7) Hewlett-Packard /HP/ -> www.hp.com
8) Salesforce -> www.salesforce.com
9) IBM -> www.ibm.com
10) Mashable -> www.mashable.com

 

Допълнително потвърждение намираме в проучването на онлайн маркетолозите от www.ascend2.com, което ще разгледаме по-подробно в следващите дни. Сега само ще поместим таблицата, която се отнася до най-ефективните и най-трудните SEO техники, където 72% от 286 онлайн и SEO маркетинг специалисти от световна величина определят именно съдаването на релевантно съдържание, като най-резултатната техника в света на SEO optimization. Останалите в низходящ ред са: проучване за ключови думи и изрази, често обновяване на сайта, relevant link building, интеграция със социалните мрежи, често блогване, оптимизиране за мобилни устройства и преструктуриране на вътрешните линкове. Точните проценти на всички отговори, както и степента им на трудност, може да видите в графиката по-долу:

Точните проценти на всички отговори може да видите в графиката по-долу: – See more at: http://seo-adwords.eu/news/seo-optimizaciq-tzeli-i-predizvikatelstva#sthash.GaIQP09r.dpuf

 

www.ascend2.com#sthash.7neB2j7K.dpuf

*Content marketing – определение: генерален маркетингов подход фокусиран върху създаването и разпространението на оригинално, ценно, релевантно, последователно съдържание. Целта на този онлайн маркетингов подход в SEO оптимизацията е да се привлекат и задържат, като лоялни потребители, конкретни и много ясно таргетирани групи. Идеята е, чрез изграждане на взаимно доверие с тази онлайн аудитория по естествен път да се стигне до конкретни, водещи до печалба, действия като:
1) онлайн покупка на продукти
2) онлайн покупка на услуги
3) онлайн покупка на обучения, т.нар. уебинари
4) регистрация за събитие
5) регистрация в сайт
6) абониране за новини…и т.н.