Местността Узана – райско кътче за пълноценен отдих

2
Добави коментар

Местността Узана – райско кътче за пълноценен отдих

by stefan

on June 25, 2015

Балкана е прекрасно кътче за отдих по това време в годината – тук всичко е зелено и потънало в свежест и спокойствие. А освен това, през горещите дни в планината ще се радвате на прохлада и прелестни гледки, каквито не можете и да си представите. Габрово един от градовете, които се радват на хубостта на планината. А наоколо и Вие можете да откриете мястото, което ще Ви предложи идеалните за Вас условия, в които да прекарате няколко пълноценни почивни дни!

Красотата на Узана и възможностите за настаняване тук

Кътче, на което бихте могли да се спрете за дестинация, е например местността Узана. Нейната хубост и покой, разкошни поляни и заобикалящи ги гори и възвишения, ще Ви накара да се почувствате сякаш сте попаднали в рая. Всъщност, ще се намирате в подножието на един от живописните върхове на Стара планина – връх Исполин. Местността е определена като курортен комплекс, като тук ще откриете чудесни места за отсядане – чудни хижи и китни хотели. Един от тях е и очарователният Хотел „Прима S“ в местността Узана. Той е горд от своята неповторима локация и се любува на дивните гледки, които планината му предлага. Отдихът на такова място няма как да не бъде пълноценен – просто тук ще откриете всичко, от което може да се нуждае една ваканция.

Хотелът в местност Узана, който ще Ви гарантира пълноценни мигове

За прекарването на пълноценна почивка, нужно ще Ви е спокойствие – но имайки предвид, че ще се намирате сред природата, то няма как да не се радвате на такова. Възможностите за разходки из поляните и горите в околността пък ще Ви предложат вариант за активен отдих, а не просто мързелуване в хотелската стая. Но нещо, което само Хотел „Прима S“ в Узана може да Ви предложи, е възможността да се отдадете и на релаксация. Възможността да се отпуснете в рехабилитационния център не е за пропускане. Предложени ще Ви бъдат най-различни процедури, които освен приятни, ще са и много полезни за Вас. А това е перфектният начин да превърнете почивните дни в наистина добре оползотворено време.

В случай че сте от хората, които ценят себе си и своето време, то със сигурност ще искате ваканцията да бъде наистина такава, след която се чувствате отпочинали и заредени, изпълнени с идеи и добро настроение. Е, в случай че е така, то вече знаете къде да отидете, за да си осигурите това преживяване!