Блогът на Апостол Апостолов :: ПОРЕДНАТА ТЕЛЕВИЗИОННА ИДИОТЩИНА

1
Добави коментар

                                                        ГЛАДНИ СМЕ БИЛИ!…

 

В събота и неделя Нова телвизия ни натрапва от сутринта една дамичка, която, как би могло да бъде другояче, се изживява като духовен наставник на нацията. Само дето зевзеците, кой знае защо, и викат вече Мира Тъпото.

 

Та в нейното предаване вчера се изтъпани една очилата грозница, която съвсем сериозно и уверено ни убеждаваше, че в България повече от 1 000 000 души гладуват! Е, то бива, бива идиотщина, ама чак пък толкова не бива!

 

Очилатата джофра дори доказваше твърденията си с живи „свидетели“. Някакъв затлъстял дядка, който тежеше повече от 100 килограма, взе да ни обяснява как гладува и затова търси безплатна храна. Затлъстели като този старик са вече 70 % от българите! Това, разбира се, се дължи на недохранване и глад.

                                      

 

След това малоумната мома запя друга идиотска песен. Децата ни не ядели плодове, защото ние, техните родители, не сме можели да си ги позволим. Така трябва да е- 1 килограм череши струва цели 2 лева, а това е колосална сума, която в България никой не може да отдели.

 

Бих могъл да продължа с тези идиотщини, но това едва ли има смисъл. Прав е бил този, който е казал, че в България майката на идиота е постоянно бременна. И всичките и идиотчета работят по телевизиите…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net