Танцьорка завъртя главата на Слави Трифонов :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: slavishow.com

 Нова красавица е завъртяла главата на Слави Трифонов, съобщава „Ретро”  Дългия вече е прежалил напълно годеницата си Мартина, която го заряза преди няколко месеца след 4-годишна връзка. След нея шоуменът не искаше да погледне друга и сам се ожалваше пред зрителите си, че няма жена до себе си и ще си остане ерген. От скоро обаче между Слави и тъмнокосата Стиляна Георгиева от „Магаданс” прехвърчали горещи искри, категорични са подчинените му.

 

Хората на Дългия разсейват напълно слуховете, че той е интимен с блондинката Мария Митева, която смени Мартина Огнянова след напускането й. Клюката плъзнала, тъй като и тя е гимнастичка, подобно на Стиляна и на бившата изгора на шоумена.

 

„Всички знаят, че Слави много си пада по гимнастички и половината му жени са били такива. Има някакъв фетиш към тях и все се впечатлява, като научи, че някоя жена е тренирала това. Затова и в „Магаданс” има толкова гимнастички. Сега обаче не става дума за Мария, а за Стиляна. Тя отдавна има мераци към него, но докато Мартина беше тук, нямаше никакви шансове”, обясняват подчинените на Трифонов.

 

След като русокосата варненка и водещият се разделили малко преди година, Георгиева се постарала да покаже на шефа си, че не й е безразличен и постепенно се сближили. Брюнетката от София работела в шоуто от близо 4 години и когато се присъединила към балета, Дългия вече бил с Мартина, така че нямало как да се надява на каквото и да било. 

 

Сега обаче опитала късмета си и според колегите й вече изживявала горещ романс с шефа.

Хората на Трифонов разкриват, че вече два пъти се случвало Стиляна да отсъства от работа, когато и Слави е в почивка, както се случвало и с бившата му изгора преди. Освен това изненадващо шоуменът наредил автобиографията на брюнетката в сайта на предаването да бъде подновена и допълнена, както и да й се качат повече снимки.

 

„Ситуацията е същата като преди време с Мартина. Все едно е дежа вю. Държеше да се допише, че е играла в балета на Нешка Робева, има висше и учи второ. Сам се издаде, че отношението му е по-специално”, коментират в предаването.

 

Според подчинените на Слави именно аферата със Стиляна била причина за доброто му настроение, а не толкова предстоящият концерт на „Ку-ку бенд” на „Арена Армеец”.

 

Факт е, че Трифонов и екипът му постигнаха невиждан за родната музика рекорд и само за няколко часа разпродадоха близо 50 хил. билета. Официално цените им вървяха от 35 до 80 лв. и дори най-скъпите бяха изкупени още преди обяд в деня на пускането им. Вече е ясно, че на 25 септември националният стадион ще е препълнен.

 

Такава посещаемост досега не е постигана от друга родна звезда и Трифонов има защо да е доволен. Още повече, че ще прибере около 4 млн. лв., тъй като няма да има почти никакви разходи, изчисляват от музикания бранш.

 

Куп рекламодатели се надпреварвали да спонсорират концерта на годината и така за Дългия щяло да остане само да прибере чисти пари, без да плаща нищо от продуцентската си фипма по организация и хонорари на хората си.