Локомотив (София) с нови собственици :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: Sportal.bg

Локомотив (София) официално има нови собственици и това са съдружниците във фирмата „ЛК Моторс“ Кирил Льосков и Петър Касев. Това обявиха самите те след края на общото събрание на клуба, на което досегашният бос Николай Гигов не присъства, информира Sportal.bg. Плановете на двамата нови благодетели са да осигурят около 1,5 млн. лв. бюджет за тима във „В“ група и до две години Локомотив да се завърне в „А“ група.

 

„До дни сделката трябва да бъде финализирана и около 15 юли ще дадем пресконференция. В лицето на Кирил Льосков Локомотив (София) има своя нов мажоритарен собственик със 78 % от акциите. Така решихме двамата с него, той да вземе целия пакет от акции, аз обаче ще говоря, ще бъда в ролята на говорител на нашия тандем.

 

Искам всички фенове на Локомотив да бъдат спокойни. Ще играем във „В“ група, където са ни пратили. Щом имаме пари да осигурим бюджет от 1,5 милиона и да платим дългове от 1,3 млн., значи всичко е наред. Целта ни е „Б“ група, а след две години да сме в „А“ група“, каза Петър Касев.