Miu Miu First Fragnance – изумителен дизайн и незабравим аромат

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

След дълги и успешни години в модната индустрия, страхотния младежки бранд Miu Miu е готов и за следващата стъпка в своето развитие. По време на представянето на колекцията Miu Miu Resort 2016, бе представен и първия аромат на модната къща! Очаква се да бъде по магазините в началото на Август, а фенове на марката по целия свят вече нямат търпение да се докоснат до ексклузивния парфюм.

Но какво може да очакваме от него? По думите на тези, които вече имаха щастието да усетят уханието, то е абсолютно отражение на модната линия Miu Miu – младежки, вълнуващ, свеж и нежен – перфектен за летните дни. Флакона е наистина впечатляващ – синьо кристално тяло приютява аромата, а голяма червена капачка завършва външния му вид, превръщайки го в красиво и стилно бижу, което всяка дама би искала да притежава на тоалетната си масичка.

Известната парфюмеристка Danielle Roche Andrier е натоварена с тежката задача да създаде историческия първи аромат за Miu Miu, който да съчетава в себе си емоцията на модната къща с дълги традиции. След като сме добре запознати с работата на Danielle за брандове като Prada, Bvlgari, Marni, Bottega Veneta и много други, сме убедени, че и този път може да очакваме нещо изумително! На фокус е лилията от долината на цветята, подкрепена от нотки жасмин, роза и една съвсем нова съставка, наречена akidalawood. Създадена изкуствено от смесването на различни съставки, тя се състои от екстракт от пачули, нотки пипер и дървесни аромати. Тук въпроса е в движението на самото ухание, което преминава от нежни и свежи флорални тонове към леко по-тежки и топли дървесни екстракти – основната причина за запомнящия се и дълготраен аромат на Miu Miu First Fragnance. Сякаш носиш два различни парфюма, които обаче се съчетават повече от перфектно един с друг върху дамската кожа.

Вече наистина нямаме търпение да се докоснем до това произведение на парфюмерийното изкуство!